aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚαι επίσημα τέλος ο Λουίς φαν Χάαλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Και επίσημα τέλος ο Λουίς φαν Χάαλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ήταν γνωστό, πλέον είναι κι επίσημο! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουίς φαν Χάαλ κι ο δρόμος για τον Ζοσέ Μουρίνιο άνοιξε… διάπλατα!

Το πρωί της Δευτέρας (23/5), τα βρετανικά Μέσα ανέφεραν πως μέσα στη μέρα ο Ολλανδός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του FA Cup, έτσι ώστε να τον διαδεχθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η ομάδα του Μάντσεστερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη λύση της συνεργασίας της με τον Φαν Χάαλ και πλέον ο δρόμος για τον «Special One» άνοιξε… διάπλατα!

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας φιλοξενείται δήλωση του -πρώην πλέον- τεχνικού, ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει πως είναι απογοητευμένος που δεν θα το δοθεί η ευκαιρία να εκπληρώσει το τριετές πλάνο που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ευχαρίστησε βέβαια τη διοίκηση που του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί στην ομάδα ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία στους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Σερ Μπόμπι Τσάρλτον που έκαναν εκείνον και την οικογένειά του να νιώσει άνετα.

Υπενθυμίζεται πως ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Μουρίνιο θα ανακοινωθεί άμεσα από τη Γιουνάιτεντ, η οποία στην ανακοίνωσή της για τον Ολλανδό τεχνικό αναφέρει πως «η απόφαση για τον διάδοχο θα ανακοινωθεί άμεσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ