aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Και επίσημα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Βαϊνάλντουμ (vid)

Και επίσημα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Βαϊνάλντουμ (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πολύπειρος μέσος της Λίβερπουλ ήταν γνωστό πως θα αποχωρούσε από την Αγγλία, με την μισή Ευρώπη να επιθυμεί την υπογραφή του. Η Μπαρτσελόνα φαινόταν πως θα τον έκανε δικό της τον 30χρονο, μιας και ο Ρόναλντ Κούμαν τον ήθελε διακαώς. Η Παρί ωστόσο έκανε τεράστια αντιπρόταση, βάζοντας δεύτερες σκέψεις στον Ολλανδό χαφ.

Με απολαβές υπερδιπλάσιες από αυτές που προσέφεραν οι «μπλαουγκράνα», το δέλεαρ ήταν πολύ μεγάλο.

Το συμβόλαιο του με τους «πρωτευουσιάνους» θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια τόσο ανταγωνιστική ομάδα» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρί. «Το να υπογράψω εδώ είναι μια νέα πρόκληση για εμένα. Ήρθα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θέλω να συνεισφέρω όσο μπορώ για την υλοποίηση ένος εξαιρετικού πρότζεκτ» ανέφερε στη συνέχεια, θέτοντας ψηλά τον πήχη.

Σύμφωνα με την ολλανδική Telegraaf, o μισθός του στην γαλλική πρωτεύουσα θα αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό σχεδόν διπλάσιο από όσα έπαιρνε στην Αγγλία.

Στην Λίβερπουλ σε μια πενταετία αγωνίστηκε συνολικά 237 φορές, σκοράροντας 22 γκολ. Στο λιμάνι βοήθησε σημαντικά κατακτώντας 4 τίτλους, μεταξύ των οποίων το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ