aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΙστορικός Κέιν λύγισε τη Μάντεστερ Σίτι και... χαμογέλασε η Άρσεναλ! (vid)

Ιστορικός Κέιν λύγισε τη Μάντεστερ Σίτι και… χαμογέλασε η Άρσεναλ! (vid)

Τεράστια ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή και την πρωτοπόρο Άρσεναλ σπατάλησε η Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «spurs», δεν ήταν άλλος από τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 15ο λεπτό, με κοντινό πλασέ, έπειτα από κλέψιμο των γηπεδούχων στη μεγάλη περιοχή της Σίτι.

Τέρμα το οποίο αποδείχθηκε ιστορικό για τον 29χρονο Άγγλο στράικερ, καθώς έφτασε τα 267 γκολ με τη φανέλα των Λονδρέζων και πάτησε κορυφή στην σχετική λίστα των σκόρερ της Τότεναμ, ξεπερνώντας τον θρυλικό Τζίμι Γκριβς!

Οι γηπεδούχοι, ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρομέρο στο 87′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από την άλλη, οι «πολίτες», μπορεί να είχαν την κατοχή, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία της Τότεναμ σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ένα τρίποντο, το οποίο φέρνει την Τότεναμ στην 5η θέση και στο -1 από την τέταρτη Νιούκαστλ (έχει ματς λιγότερο), ενώ, αφήνει τη Σίτι στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε χθες από την Έβερτον (1-0)…

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (3/2)
Τσέλσι-Φούλαμ 0-0

Σάββατο (4/2)
Έβερτον-Άρσεναλ 1-0
(60′ Ταρκόφσκι)
Άστον Βίλα-Λέστερ 2-4
(9′ Γουότκινς, 32′ αυτ. Σούταρ – 12′ Μάντισον, 41′ Ιχεανάτσο, 45+2′ Τετέ, 79′ Πρατ)
Γουλβς-Λίβερπουλ 3-0
(6′ αυτ. Μάτιπ, 12′ Ντόουσον, 71′ Νέβες)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας 2-1
(7′ πεν. Φερνάντες, 63′ Ράσφορντ – 76′ Σλουπ)
Μπράιτον-Μπόρνμουθ 1-0
(87′ Μιτόμα)
Μπρέντφορντ-Σαουθάμπτον 3-0
(41′ Μι, 44′ Εμπεουμό, 80′ Γένσεν)
Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ 1-1
(3′ Γουίλσον – 32′ Πακετά)

Κυριακή (5/2)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Λιντς 1-0
(14′ Τζόνσον)
Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-0
(15′ Κέιν)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ