aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΙρλανδία – Ρόμπινσον: «Νόσησα δυο φορές από κορονοϊό και δεν κάνω το εμβόλιο»

Ιρλανδία – Ρόμπινσον: «Νόσησα δυο φορές από κορονοϊό και δεν κάνω το εμβόλιο»

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου που δηλώνει ανοιχτά ότι αρνείται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού κι ας νόσησε δυο φορές, έγινε ο Καλούμ Ρόμπινσον της Γουέστ Μπρομ και της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει νοσήσει δυο φορές από τον Covid-19 και αρνείται να εμβολιαστεί, δηλώνοντας πως δεν θα προτρέψει και δεν θα πιέσει κανέναν να κάνει το εμβόλιο.

Ο 26χρονος επιθετικός των «baggies» διαγνώστηκε θετικός τον περασμένο Νοέμβρη και κόλλησε ξανά τον Αύγουστο, χάνοντας τα προκριματικά του Μουντιάλ στα ματς του Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας πλέον ανοιχτά για το θέμα της πανδημίας και του εμβολιασμού, ο Καλούμ Ρόμπινσον ανέφερε:

«Δεν θα κάνω το εμβόλιο και δεν θα προτρέψω κανέναν να το κάνει. Είναι απόφαση του καθενός και ο καθένας ορίζει τι θα συμβεί με τον οργανισμό του. Μπορεί στο μέλλον ν’ αλλάξω γνώμη για το εμβόλαιο όμως αυτή τη στιγμή δεν είμαι εμβολιασμένος. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός.

Ξέρω πως αρκετοί έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος και μιλούν για την ανάγκη άπαντες να εμβολιαστούν, όμως, συνεχίζω να πιστεύω πως ουδείς θα πρέπει να πιέζει τον άλλον για να το κάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ