aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Τότεναμ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Πόρτο για τον Λουίζ Ντίαζ

Η Τότεναμ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Πόρτο για τον Λουίζ Ντίαζ

Ο 25χρονος εξτρέμ της Πόρτο, Λουίζ Ντίαζ, βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο αγγλικών συλλόγων, με την τελευταία ομάδα που εκφράζει το ενδιαφέρον της να είναι η Τότεναμ. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι κατέθεσαν και επίσημη πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους προς τους «δράκους» με αντικείμενο τον Κολομβιανό.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Πέδρο Σεπούλβεδα, έγκριτος Πορτογάλος δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας του. Σύμφωνα με τον Σεπούλβεδα, ο Ντάνιελ Λίβι, πρόεδρος της Τότεναμ, έχει δώσει περιθώριο 48 ωρών στην Πόρτο για να απαντήσει -θετικά ή αρνητικά- στην πρόταση των Άγγλων.

O Nτίαζ, που εμφανιζόταν έτοιμος να μεταπηδήσει στην Λίβερπουλ και νωρίτερα είχε ακουστεί και για την Νιουκάστλ, πραγματοποιεί φοβερή σεζόν στο «Ντραγκάο», έχοντας σημειώσει 16 τέρματα σε 28 εμφανίσεις με την φανέλα της Πόρτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ