aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Τότεναμ «έδεσε» τον Σον μέχρι το 2025

Η Τότεναμ «έδεσε» τον Σον μέχρι το 2025

Σήμερα (23/7) το πρωί, η «Sun» αποκάλυψε ότι η διοίκηση της Τότεναμ συμφώνησε στην πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Χάρι Κέϊν, έναντι 188 εκατομμυρίων ευρώ. Και την ώρα που ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας ετοιμάζεται ν΄ αλλάξει πόλη και φανέλα, τα «σπιρούνια» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Χέουνγκ Μιν Σον.

Ο 29χρονος Νοτιοκορεάτης επιθετικός επέκτεινε την συνεργασία του για ακόμη δύο χρόνια και πλέον, το συμβόλαιο του με την Τότεναμ, έχει ισχύ μέχρι το 2025.

Λίγο μετά τις υπογραφές, ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε: «Ηταν μεγάλη τιμή να παίζω εδώ για έξι χρόνια. Ο σύλλογος μου έδειξε τεράστιο σεβασμό και προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι σαν να είσαι στο σπίτι, ειδικά με τους φιλάθλους, τους παίκτες, το προσωπικό. Δεν υπήρχε απόφαση. Ηταν εύκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και χαίρομαι που θα δω σύντομα, τους φιλάθλους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ