aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ συγκλονιστική εξομολόγηση ενός Βρετανού τζογαδόρου παίκτη

Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός Βρετανού τζογαδόρου παίκτη

Έτοιμος να δώσει μια ακόμα μάχη με τον εαυτό του είναι ο Μάθιου Τοτλ.  Ο 26χρονος αμυντικός της Νοτς Κάουντι πριν έναν χρόνο μίλησε στο Talksport.com για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. Για όσα τον βοήθησαν να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε να αφυπνίσει τον κόσμο για τις ψυχικές ασθένειες.

Η θεραπεία που ακολούθησε το οδήγησε στη νίκη που πανηγύρισε περισσότερο από κάθε άλλη. Όπως εξομολογείται τώρα, όμως, υπήρξε ένα ακόμα εμπόδιο που χρειάστηκε να ξεπεράσει. Αυτό του εθισμού με τον τζόγο.  «Είμαι παθιασμένος τζογαδόρος για όσο μπορώ να θυμηθώ και αυτό έχει προκαλέσει κάποιες από τις χειρότερες αναμνήσεις μου», ανέφερε στη μακροσκελή εξομολόγησή του στα Social media.

Μέσα από αυτό, όπως αναφέρει, θέλει να δώσει δύναμη σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να βγουν από το σκοτάδι, που στοίχειωνε και τη δική του ζωή για χρόνια.  «Το πρόβλημα αυτό είναι συχνό στο ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να γίνει», καταλήγει.

Αναλυτικά, το μήνυμα που έστειλε μέσω των Social Media:

«Το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν το να είμαι ανοιχτός και ειλικρινής σχετικά με την ψυχική μου υγεία. Με κάνει να νιώθω πιο υπερήφανος από ποτέ.

Το ότι βγήκα από τις πιο σκοτεινές μου μέρες και κατάφερα να βοηθήσω άλλους ανθρώπους. Για αυτό νιώθω την ανάγκη να είμαι ανοιχτός και ειλικρινής για πρώτη φορά, σχετικά με ένα άλλο πρόβλημα που είναι μέρος της ζωής μου από όταν ήμουν 16 ετών.

Είμαι παθιασμένος τζογαδόρος για όσο μπορώ να θυμηθώ και αυτό έχει προκαλέσει κάποιες από τις χειρότερες αναμνήσεις μου.

Πολλές φορές έχω προσπάθησα να διακόψω και ήταν όλες ανεπιτυχείς. Έφτασα κοντά να χάσω τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, όταν προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Είναι αρρώστια. Πρέπει να πάρεις απόφαση να βοηθήσεις τον εαυτό σου, αλλιώς δεν θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις.

Είμαι ένα μήνα καθαρός από τον στοιχηματισμό. Και είμαι περήφανος για αυτό. Καταλαβαίνω ότι είμαι περίπλοκος χαρακτήρας, αλλά για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Για την βαθιά δύναμη, η οποία με κάνει να μην τα παρατάω ποτέ.

Το πρόβλημα αυτό είναι συχνό στο ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να γίνει. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω ξανά, για να γίνει η αρχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ