aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Σίτι περιμένει στη... γωνία, προσφέρει €400.000.000 για τον Μέσι!

Η Σίτι περιμένει στη… γωνία, προσφέρει €400.000.000 για τον Μέσι!

Οι Ισπανοί επιστρέφουν στη συζήτηση για ένα πιθανό μέλλον του Λιονέλ Μέσι, μακριά από τη Βαρκελώνη. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που αναφέρθηκαν από την AS, η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρόθυμη να θέσει στο τραπέζι περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ, για να τον πάρει μακριά από την Καταλονία, εάν δεν επιλυθεί το αδιέξοδο στο οποίο δημιουργήθηκε σχετικά με το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού με την Μπαρτσελόνα, που έχει υπογραφεί αλλά δεν εχει ακόμη κατατεθεί.

Η διοίκηση της Μπάρτσα, εμφανίζεται σίγουρη ότι θα επιλύσει την κατάσταση σχετικά γρήγορα, αλλά καθώς οι ημέρες περνούν χωρίς ειδήσεις, οι αμφιβολίες σχετικά με την ανανέωση, αυξάνονται. Και αυτές τις αμφιβολίες θέλει να εκμεταλλευτεί η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και θα ήταν διατεθειμένη να φέρει ξανά κοντά Μέσι και Γκουαρντιόλα, το «ζευγάρι» που χαρακτήρισε μεγάλες στιγμές της Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ