aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Σαουθάμπτον ανάσανε και έμπλεξε τη Λέστερ!

Η Σαουθάμπτον ανάσανε και έμπλεξε τη Λέστερ!

Νίκη-ανάσα για τη Σαουθάμπτον! Οι «Άγιοι» κατάφεραν να λυγίσουν τη Λέστερ (1-0) και να πάρουν ένα τεράστιο τρίποντο που τους αυξάνει τις ελπίδες παραμονής. Η Σαουθάμπτον πλέον ισοβαθμεί στη ζώνη του υποβιβασμού με 21 με τις Μπόρνμουθ και Έβερτον, ενώ μόλις τρεις περισσότερους έχει η Λέστερ που πλέον μπλέκει για τα καλά!

Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, πίεζαν για το γρήγορο προβάδισμα και εν τέλει κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Καστάνιε στο 31ο λεπτό, ωστόσο ο σπεσιαλίστας Γουόρντ-Πράουζ είδε τον Γουόρντ να τον σταματά και να κρατά το μηδέν. Παρόλα αυτά, στο 35ο λεπτό ο Αλκαράθ πήρε το αίμα του… συμπαίκτη του πίσω, νικώντας τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0 που παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τη Λέστερ, αλλά η κεφαλιά του Ιεανάτσο πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι (49’), ενώ στο 66’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να σκοράρει εκ νέου και να ισοφαρίσει! Η Λέστερ πατούσε καλύτερα και απειλούσε, έχοντας κλείσει στο μισό γήπεδο τη Σαουθάμπτον που είχε ξεκάθαρο σκοπό να κρατήσει το προβάδισμά της και εν τέλει το κατάφερε, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ