aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Πρέμιερ έχει... ξεφύγει στα ποσά γι' ακόμα ένα καλοκαίρι

Η Πρέμιερ έχει… ξεφύγει στα ποσά γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι

Τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει διαθέσει η Πρέμιερ Λιγκ για προσθήκες στο ρόστερ των ομάδων και το φετινό καλοκαίρι, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως είναι περισσότερα τα χρήματα των Άγγλων και από αυτά των Ιταλών, των Γερμανών και των Ισπανών στο σύνολό τους!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης επιβεβαιώνει γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι πως όταν έρχεται η ώρα των μεταγραφών, τότε το χέρι συνήθως μπαίνει πολύ βαθιά στην τσέπη. Είτε αυτό συμβαίνει δικαίως είτε τελικά στο φινάλε τα χρήματα έχουν ξοδευτεί άδικα…

Η Πρέμιερ, έχει φτάσει ήδη στο 1,02 δισεκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, τη στιγμή που το αμέσως επόμενο μεγαλύτερο ποσό είναι αυτό της Serie A με 446,6 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθεί η Bundesliga με 340,3 εκατομμύρια και η LaLiga με 152,3 εκατομμύρια. Και φυσικά, τα τρία προαναφερθέντα πρωταθλήματα στο σύνολό τους, πάλι δεν φτάνουν την Πρέμιερ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ