aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ «ντρίμπλα» του Ιμπραχίμοβιτς για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η «ντρίμπλα» του Ιμπραχίμοβιτς για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλοι περίμεναν από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να αποκαλύψει τη νέα του ομάδα μέσω της συνέντευξης Τύπου που είχε προαναγγείλει, όμως ο Σουηδός φρόντισε να “τρελάνει” τους δημοσιογράφους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Λίγο καιρό αφότου αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν (μετά από τέσσερις εκπληκτικές σεζόν του στο “Parc de Princes”) o Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στη γαλλική πρωτεύουσα αλλά για έναν ξεχωριστό λόγο: να παρουσιάσει τη νέα του αθλητική σειρά ρούχων με την επωνυμία “A-Z”.

Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για αυτό το γεγονός καλύφθηκε τηλεοπτικά αλλά και μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook, με τους δημοσιογράφους να ζητούν επίμονα να μάθουν για το φλερτ του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Σουηδό σούπερ σταρ να τους “τρολάρει” λέγοντας:

“Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, δεν υπάρχει καμία υπογραφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή, είστε δημοσιογράφοι και θα πρέπει να καταλάβετε.

ibra

Εσείς συνεχίστε αυτή την ιστορία και εγώ όταν κουραστώ από όλα αυτά θα σας πω”. Για να προσθέσει: “Το μέλλον μου είναι η “A-Z”. Μην ανησυχείτε, θα πουλήσουμε και στο Μάντσεστερ τα ρούχα μας”.

Σε ερώτηση δε ενός μικρού παιδιού για το αν θα υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει στην Παρί, είπε: “Από τότε που έφυγα, στο Παρίσι βρέχει συνέχεια, ο ουρανός κλαίει με την απουσία μου. Τώρα που ξαναήρθα, βγήκε ο ήλιος. Δεν θα επιστρέψω ως ποδοσφαιριστής αλλά θα επιστρέψω σίγουρα επειδή εδώ πέρασα υπέροχα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ