Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε επιστολή για να καθησυχάσει τον κόσμο της

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφουγκράστηκε τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό των οπαδών της μετά το 2-0 από τη Γουέστ Χαμ, ξεκαθάρισε πως όσα συμβαίνουν στον σύλλογο αφορούν την διεκδίκηση τίτλων και το ανταγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και θέλησαν να τονίσουν τη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια…

Οι «κόκκινοι διάβολοι», πέρα από τους Ντάνιελ Τζέιμς και Γουάν – Μπισάκα δεν κατάφεραν να πάρουν παίκτες που θα ήθελαν και που έχει ανάγκη το ρόστερ – το οποίο πλέον και με τον τραυματισμό του Ράσφορντ έμεινε δίχως υγιή καθαρόαιμο επιθετικό – με τον κόσμο να έχει αρχίσει πλέον να εκφράζει έντονα παράπονα.

Η επιστολή της Γιουνάιτεντ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όλοι στον σύλλογο, από τους ιδιοκτήτες μέχρι και τον τελευταίο, είναι επικεντρωμένοι στην κατάκτηση τίτλων και το ανταγωνιστικό πρόσωπο στο κορυφαίο επίπεδο. Για να γίνει αυτό έχουμε επενδύσει πολύ για το ρόστερ και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Την ίδια στιγμή υπάρχει και το ταλέντο που έρχεται από τα τμήματα υποδομής μας, ως αποτέλεσμα της συνεχούς επένδυσης σε αυτό το κομμάτι τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως παρά το γεγονός πως το προωθητικό κομμάτι μας βοηθάει για τις επενδύσεις, η προτεραιότητά μας παραμένει η επιτυχία στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν ψάχνουμε για ποδοσφαιριστές βάσει του πόσο δημοφιλείς είναι. Συμφωνούμε πως η ενίσχυση είναι απαραίτητη. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσπάθεια αυτή και έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα για το τμήμα που ασχολείται με τις περιπτώσεις αυτές που θέλει να έχει ο προπονητής στην ομάδα. Η διαδικασία αυτή αποφέρει περισσότερα αποτελέσματα απ’ ότι γινόταν τέσσερα ή πέντε χρόνια νωρίτερα».

ΠΗΓΗgazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ