aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τέσσερις παίκτες της Μπαρτσελόνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τέσσερις παίκτες της Μπαρτσελόνα

«Δίκτυα» στην Μπαρτσελόνα ρίχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφική της ενίσχυση. Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα «Manchester Evening News», οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κατά νου να κινηθούν για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ και του Σαμουέλ Ουμτιτί και δευτερευόντως του Ιβάν Ράκιτιτς και του Αρτούρο Βιδάλ.

Η καταλανική ομάδα έχει βάλει πωλητήριο στους τέσσερις παίκτες και επιθυμεί την παραχώρησή τους για να εισπράξει κάποια χρήματα και να καλύψει τη «χασούρα», λόγω της πανδημίας. Συν τοις άλλοις, ο σύλλογος της Βαρκελώνης θέλει να κάνει και μερικές μεταγραφικές κινήσεις και θα χρειαστεί ρευστό προκειμένου να τις πραγματοποιήσει.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, η αγγλική ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον Ντεμπελέ και τον Ουμτιτί. Από την άλλη, οι περιπτώσεις των Ράκιτιτς και Βιδάλ είναι πιο πίσω στις προτιμήσεις των ιθυνόντων της ομάδας του Μάντσεστερ και ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους δυο Γάλλους για να γίνει κίνηση για αυτούς. Πάντως, είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση και για τους τέσσερις παίκτες, αφού ταιριάζουν στα «θέλω» του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ