aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για τον Όμπλακ το καλοκαίρι»

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για τον Όμπλακ το καλοκαίρι»

facebook_logoSharetwitter_logoTweet
ΗΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ψάξει ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ. Το μέλλον του Ντε Χέα στο Όλντ Τράφορντ είναι εξαιρετικά αμφίβολο, ενώ λήγει και το συμβόλαιο του Σέρχιο Ρομέρο, ο οποίος είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει.

Πάνω από ένα χρόνο, η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί την περίπτωση του Γιάν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως υποστηρίζει το Sky Sports, οι κόκκινοι διάβολοι αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους το καλοκαίρι, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο εγχείρημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο έως το 2023, ενώ η ρήτρα του ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται να προσφέρει στους κολτσονέρος τον Ντε Χέα προκειμένου να ρίξει και την τιμή του Όμπλακ. Στο “κάδρο” των κόκκινων διαβόλων είναι και ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο Όμπλακ τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 32 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ατλέτικο και έχει κρατήσει σε 14 ματς ανέπαφη την εστία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ