aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα υψηλότερα συμβόλαια στον κόσμο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα υψηλότερα συμβόλαια στον κόσμο!

Τη στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν λένε να βρουν γιατρειά και βρίσκονται ήδη στο -8 από την κορυφή της Premier League έχοντας ξοδέψει το καλοκαίρι ένα… καράβι λεφτά για μεταγραφές, μία έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας έρχεται να εκθέσει ακόμη περισσότερο τον Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ετήσια καταγραφή της ιστοσελίδας Sportingk Intelligence, η Γιουνάιτεντ είναι η ποδοσφαιρική ομάδα με τα υψηλότερα συμβόλαια στον κόσμο, καθώς το μέσο συμβόλαιο ανά έτος ανέρχεται στα 5.770.000 λίρες! Το ποσό αυτό μάλιστα είναι σχεδόν διπλάσιο από το μέσο ετήσιο συμβόλαιο στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, που φτάνει τα 2.438.275 λίρες.

Ακόμη δε κι ανεξαρτήτως αθλήματος, η ομάδα του Μάντσεστερ βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας, πίσω μόνο από τους Καβαλίερς στο ΝΒΑ (6,54 εκατ. λίρες κατά μ.ο.)μ τους Νιου Γιορκ Γιάνκις του MLB (5,81 εκατ. λίρες) και τους Κλίπερς επίσης στο ΝΒΑ (5,78 εκατ. λίρες).

Από εκεί και πέρα τα επόμενα υψηλότερα συμβόλαια στο ποδόσφαιρο δίνονται κατά σειρά από Μπαρτσελόνα (5,64 εκατ. λίρες) και Μάντσεστερ Σίτι (5,42 εκατ. λίρες), ενώ στο Νησί μετά τις δύο του Μάντσεστερ ακολουθούν οι Τσέλσι (4,51 εκατ. λίρες), Άρσεναλ (3,71 εκατ. λίρες) και Λίβερπουλ (3,01 εκατ. λίρες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ