aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε τον 21χρονο άσο της Ρίβερ Πλέιτ, Χούλιαν Άλβαρεζ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε τον 21χρονο άσο της Ρίβερ Πλέιτ, Χούλιαν Άλβαρεζ

Το νέο ταλέντο της Αργεντινής και της Ρίβερ Πλέιτ, Χούλιαν Άλβαρεζ, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με το Tyc Sports, έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του 21χρονου, με το ραντεβού των δύο πλευρών να αναμένεται μετά το νέο έτος.

Τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης έχει τραβήξει το νέο αστέρι της Ρίβερ Πλέιτ, Χούλιαν Άλβαρεζ, και πρώτος σκόρερ της Liga Professional, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που τη φετινή σεζόν ξεχώρισε με τις επιδόσεις του, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Αργεντινής, με 18 γκολ σε 21 συμμετοχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Tyc Sports, οι άνθρωποι των Κόκκινων Διαβόλων έχουν κάνει το πρώτο βήμα, καθώς ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπο του νεαρού επιθετικού, Φερνάντο Χιντάλγκο, ξεκαθαρίζοντας την πρόθεσή τους να κανονιστεί μία συνάντηση για τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Το ραντεβού των δύο πλευρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το νέο έτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ