aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η πιο πλούσια ομάδα για δεύτερη σεζόν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η πιο πλούσια ομάδα για δεύτερη σεζόν

Το γνωστό περιοδικό Forbes εξέδωσε την φετινή λίστα με τις πιο πλούσιες ομάδες και αθλητές και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πιο πλούσια ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη με τον αντίστοιχο τίτλο ποδοσφαιριστή να το παίρνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η ομάδα τουΜάντσεστερ να μην είχε τις πολλές επιτυχίες του παρελθόντος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει χάσει σε brand name. Οι πολύ καλές επιχειρηματικές κινήσεις (βλ. συμφωνία με Adidas) και το τμήμα marketing που είναι πρωτοπόρο εδώ και πολλά χρόνια την έχουν κάνει μια τεράστια δύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε την Μπαρτσελόνα και στην τρίτη έχει υποχωρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που θα φανεί παράξενο για κάποιους καθώς έχει κατακτήσει δύο σερί Champions League.

Στους αθλητές τώρα, ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τονΚριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι να τον ακολουθεί. Στη γενική λίστα οι Ντάλας Καουμπόις (ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου) είναι στην κορυφή της λίστας και ως ο πιο πλούσιος αθλητής του κόσμου ο Ρότζερ Φέντερερ είναι αυτός που κυριαρχεί και να τον ακολουθούν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Γιουσεΐν Μπολτ με τον Πορτογάλο να είναι στην τέταρτη θέση ενώ τον Αργεντινό σούπερ σταρ να τον συναντάμε μόλις στην 9η παγκοσμίως!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ