aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Λίβερπουλ θέλει να «δέσει» ακόμη 6 αστέρες της

Η Λίβερπουλ θέλει να «δέσει» ακόμη 6 αστέρες της

Μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Αλεξάντερ-Άρνολντ που θα τον κρατήσει στο Άνφιλντ μέχρι και το 2025, η Λίβερπουλ θέλει να ξεκινήσει τις συζητήσεις για να ανανεώσει τα συμβόλαια ακόμη 6 παικτών που πρωταγωνιστούν στην ομάδα.

Οι Φαν Ντάικ και Σαλάχ, που τα συμβόλαιά τους λήγουν σε λιγότερο από δύο χρόνια, είναι αυτοί που μοιάζει να έχουν προτεραιότητα, ενώ ακολουθούν οι Μανέ και Φαμπίνιο που οι συμφωνίες τους λήγουν το 2023.

To 2024 λήγει και το συμβόλαιο του Άλισον, με τους «κόκκινους» να θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στην ομάδα μιας και εμπνέει σιγουριά ως «νούμερο 1» κάτω από τα δοκάρια.

Ο Άντι Ρόμπερτσον είναι ο 6ος στη λίστα, ωστόσο ο 27χρονος Σκωτσέζος έχει συμφωνήσει μέχρι το 2025 με τη Λίβερπουλ και δεν αποτελεί τόσο μεγάλη προτεραιότητα για την ομάδα.

Μετά από χρόνια, ο Κλοπ έχει βρει τους εκλεκτούς του και μέσα από διορθωτικές κινήσεις και στοχευμένες μεταγραφές χτίζει μία Λίβερπουλ που μπορεί να μεγαλουργήσει μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ