aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Λίβερπουλ πληρώνει 35 εκατ. στη Λειψία και κάνει δικό της τον Κονατέ (pic)

Η Λίβερπουλ πληρώνει 35 εκατ. στη Λειψία και κάνει δικό της τον Κονατέ (pic)

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να πληρώσει το ποσό των 35.000.000 ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης του Ιμπραϊμά Κονατέ από τη Λειψία και να κάνει δικό της τον 21χρονο Γάλλο.

Η Λίβερπουλ ξεπερνά και το τελευταίο εμπόδιο για την απόκτηση του Ιμπραϊμά Κονατέ από τη Λειψία. Ετοιμάζεται σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του 21χρονου από τη γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «ρεντς» θα πληρώσουν τις επόμενες μέρες στους «ταύρους» το ποσό των 35.000.000 ευρώ. Η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC στις 31 Μαρτίου, πέρασε και ιατρικά στο Παρίσι παρά την άρνηση της γερμανικής ομάδας. Διαψεύδονται, παράλληλα, και τα μεταγραφικά σενάρια που ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να τον «κλέψει».

Γεννήθηκε στο Παρίσι και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Paris FC, πριν μετακινηθεί στα αντίστοιχα της Σοσό. Το 2017 τον απέκτησε η Λειψία. Μπορεί το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2023, αλλά από τη στιγμή που η Λίβερπουλ καλύπτει τη ρήτρα, ο Κονατέ παίρνει το φύλλο πορείας για το «Anfield».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ