aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Λέστερ τιμώρησε τη Λίβερπουλ και την άφησε στο -6 από την κορυφή (vid)

Η Λέστερ τιμώρησε τη Λίβερπουλ και την άφησε στο -6 από την κορυφή (vid)

Παρά την κόπωση από το ματς της Κυριακής με την Μάντσεστερ Σίτι, η Λέστερ κατέθεσε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και μαζί με την τύχη που είχε, έφτασε στο 1-0 επί της Λίβερπουλ! Εκδίκηση για τον χαμένο προημιτελικό του Λιγκ Καπ πήραν οι «αλεπούδες», στο -6 από την πρωτοπόρο Σίτι έμειναν οι «κόκκινοι», ο Λούκμαν το μοναδικό γκολ ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς.

Με τους Φαμπίνιο και Φαν Ντάικ να έχουν επιστρέψει και τον Κώστα Τσιμίκα να είναι βασικός σε ακόμα ένα παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ ελέω και της τιμωρίας του Άντι Ρόμπερτσον, η Λίβερπουλ κυριάρχησε στο King Power Stadium, αλλά δεν μπορούσε να βρει και τα γκολ που θα επιβεβαίωναν την υπεροχή της και στο σκορ.

Οι Ζότα, Μανέ και Σαλάχ στην επίθεση ήταν τρομερά δραστήριοι αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν τον Σμάιχελ να μαζέψει τη μπάλα από το βάθος της εστίας του και ειδικά ο Αιγύπτιος όσο κι αν το πάλευε, έβλεπε τον Δανό πορτιέρε να του αρνείται το γκολ. Στην καλύτερη από αυτές τις στιγμές, ο «Φαραώ» βρέθηκε στην άσπρη βούλα, εκτέλεσε από εκεί, ο γκολκίπερ της Λέστερ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σαλάχ έκανε την κεφαλιά για να δει τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον ήταν άξιος συμπαραστάτης του κύματος των επιθέσεων και των προσπαθειών των «κόκκινων», ο Κώστας Τσιμίκας ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι, όμως, η ομάδα του Κλοπ έπρεπε να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία για να συνεχίσει στο κυνήγι της Σίτι. Η πίεση των Πρωταθλητών του 2020 ξεκινούσε από το τελευταίο τρίτο με τον Ζότα και οι φιλοξενούμενοι είχαν 8 τελικές, 2 εξ αυτών στο στόχο και 34 επαφές με τη μπάλα στο «κουτί»!

Ο Μανέ στο 55′ από θέση που θα έπρεπε να έχει σκοράρει ξεφεύγοντας από το μαρκάρισμα του Μανέ και φεύγοντας μόνος κόντρα στον Σμάιχελ πλάσαρε πολύ ψηλά άουτ, με τον Κλοπ να βάζει στο παιχνίδι τον Κεϊτά αντί του Τσάμπερλεϊν ώστε να πάρει η ομάδα του ώθηση από τον άξονα.

Τίλεμανς και Λούκμαν αντί των Ιεανάτσο και Τσάουντρι ήταν η απάντηση από πλευράς Λέστερ και ο Λούκμαν ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα σκόραρε!

Άλλαξε τη μπάλα με τον πολύ καλό απόψε, Ντούσμπερι Χολ, βρέθηκε στην περιοχή υπό το βλέμμα του Φαν Ντάικ όμως σούταρε δυνατά στην κλειστή γωνία κι έκανε το 1-0 για τις «αλεπούδες». Οι γηπεδούχοι έχασαν τον Μάντισον με τραυματισμό και στη θέση του πέρασε ο Ολμπράιτον, με τη Λίβερπουλ να προσπαθεί να βρει αρχικά απάντηση στο γκολ που είχε δεχθεί κι έπειτα να ψάξει τη νίκη, αν ήταν εφικτό αυτό στα λεπτά που απέμεναν.

Ο Κλοπ ενίσχυσε την επίθεση με τον Φιρμίνο αντί του Χέντερσον, στα χαφ έμειναν οι Κεϊτά και Μίλνερ και μπροστά υπήρχαν οι Ζότα, Μανέ, Σαλάχ και ο Βραζιλιάνος. Ωστόσο, δεν ήταν η βραδιά της Λίβερπουλ αυτή τη φορά κι έτσι οι «κόκκινοι» έμειναν στο -6 από την κορυφή και την Μάντσεστερ Σίτι…


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ