aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ «κόντρα» Μουρίνιο-Κόντε καλά κρατεί

Η «κόντρα» Μουρίνιο-Κόντε καλά κρατεί

Μία άτυπη «κόντρα» φαίνεται πως… γεννιέται στην Αγγλία. Και δεδομένων των χαρακτήρων που έχουν οι πρωταγωνιστές της, δύσκολα θα σταματήσει. Ζοζέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε, αφήνουν συχνά υπονοούμενα, με αφορμή εκατέρωθεν συμπεριφορές και «αντικείμενο» τη διεκδίκηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τελευταίο χρονικά «κρούσμα» στη διαμάχη των δύο ανδρών, αποτελούν οι τοποθετήσεις τους λίγο μετά το τέλος των αγώνων που έδωσαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ. νίκη 1-0 στη Λισσαβώνα επί της Μπενφίκα) και η Τσέλσι (εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Ρόμα) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν μιλώ ποτέ για τραυματισμούς. Υπάρχουν προπονητές που κλαίνε και κλαίνε, όταν ένας παίκτης είναι τραυματίας. Εάν ήθελα να παραπονεθώ, θα έκλαιγα κάθε πέντε λεπτά, όπως κάνουν άλλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο, αναφερόμενος προφανώς στον Κόντε, που προσφάτως είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για τους τραυματισμούς των Καντέ, Ντρινκγουότερ, Μόουζες και Μοράτα…

Η αντίδραση του Ιταλού τεχνικού ήταν άμεση και πιο συγκεκριμένη, καθώς αναφέρθηκε ευθέως στον Πορτογάλο: «Σε περίπτωση που το σχόλιο με αφορούσε θα απαντούσα ως εξής: Πρώτα πρέπει να αναφέρεται στην ομάδα και στον εαυτό του και μετά στους άλλους. Ο Μουρίνιο κοιτά συχνά τι συμβαίνει στην Τσέλσι. Έτσι έκανε και πέρυσι. Πρέπει να κοιτά τι γίνεται στην ομάδα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ