aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ κατάρα του Άγιαξ... ολοκληρώθηκε με την απόλυση του Ποτσετίνο!

Η κατάρα του Άγιαξ… ολοκληρώθηκε με την απόλυση του Ποτσετίνο!

Κάτι απίστευτο προκύπτει με την αλλαγή προπονητή στην Τότεναμ, αφού, όποια ομάδα κι αν αντιμετώπισε ο Άγιαξ στην ξέφρενη πορεία του στο περασμένο Champions League, έχει πλέον αλλάξει πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία!

Ο Αίαντας κατάφερε την περασμένη αγωνιστική περίοδο να φτάσει μέχρι και τα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και για την ακρίβεια, για λίγα δευτερόλεπτα έχασε την πρόκριση στον τελικό βλέποντας τον Λούκας Μόουρα να κάνει το 3-2 στο Άμστερνταμ στον μεταξύ τους επαναληπτικό και να στέλνει την Τότεναμ στο ματς της Μαδρίτης…

Ο Ποτσετίνο ήταν ο τελευταίος που είχε μείνει στην ομάδα του, από εκείνους που κοντραρίστηκαν με τον Άγιαξ την περσινή σεζόν. Κανείς, φέτος, δεν είναι πλέον στον πάγκο που βρισκόταν όταν αντιμετώπισε τους Ολλανδούς!

Ο σύλλογος του Άμστερνταμ… «έφαγε» και τον Ρουί Βιτόρια από τη Μπενφίκα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη από την ΑΕΚ και τον Σαντιάγο Σολάρι από τη Ρεάλ και τον Μαξ Αλέγκρι από τη Γιουβέντους και τον Νίκο Κόβατς από τη Μπάγερν Μονάχου. Πλέον, το… κατάφερε και με τον Αργεντινό πρώην τεχνικό της Τότεναμ, με τον Μουρίνιο να βρίσκεται πλέον στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ