aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Η Κάρντιφ αρνείται να καταβάλλει στη Ναντ την πρώτη δόση της μεταγραφής του Σάλα

Η Κάρντιφ αρνείται να καταβάλλει στη Ναντ την πρώτη δόση της μεταγραφής του Σάλα

Η Κάρντιφ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει στη Ναντ τα έξι από τα 17 εκατομμύρια της μεταγραφής του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος βρισκόταν στο αεροπλάνο που έπεσε στη Μάγχη.

Ο Αργεντινός επιθετικός παραμένει αγνοούμενος με τις ελπίδες να βρίσκεται στη ζωή να έχουν εκμηδενιστεί ουσιαστικά. Η Κάρντιφ είχε συμφωνήσει με τη Ναντ στα 17 εκατομμύρια ευρώ για τη συγκεκριμένη μεταγραφή και μάλιστα αυτές τις μέρες ήταν να καταβληθεί και η πρώτη δόση, ύψους έξι εκατομμυρίων.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η αγγλική Telegraph, η Κάρντιφ αρνείται να καταβάλλει τα χρήματα από τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα και μάλιστα έχει σκοπό να διεκδικήσει και αποζημίωση, ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν εκείνη που είχε κανονίσει τη μοιραία πτήση.

Από την άλλη η Ναντ προτίθεται να καταγγείλει την Κάρντιφ σε περίπτωση που δεν βάλει τα χρήματα, αν και για την ώρα ο σύλλογος τονίζει ότι δεν επιθυμεί να πράξει το οτιδήποτε από τη στιγμή που ο Σάλα δεν έχει ακόμα βρεθεί.
«Δεν θέλω να μιλήσω για χρήματα από τη στιγμή που αυτή η δραματική κατάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη. Τη δεδομένη στιγμή δεν πρόκειται να αξιώσουμε κάτι. Αργότερα θα δούμε», σχολίασε ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Βαλντεμάρ Κιτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ