aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Ιντερ εξετάζει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς ως αντικαταστάτη του Λαουτάρο

Η Ιντερ εξετάζει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς ως αντικαταστάτη του Λαουτάρο

Την περίπτωση του ​Γκαμπριέλ Ζεσούς, φαίνεται πως εξετάζει η Ιντερ, σε περίπτωση που δει τον Λαουτάρο Μαρτίνες να αποχωρεί το καλοκαίρι για την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα, η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα να παρουσιάζεται… ως ναυάγιο, ωστόσο οι άνθρωποι της Ιντερ, έχουν αρχίσει την αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Αργεντινού, στην επίθεση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα, «manchestereveningnews.co.uk», οι «νερατζούρι» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον νεαρό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάμπριελ Ζεσούς. Οι «πολίτες» όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του, αρκεί να έχουν στα χέρια τους μια ικανοποιητική οικονομική πρόταση.

Ετσι, σε περίπτωση που ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ετοιμάσει βαλίτσες για Βαρκελώνη, η Ιντερ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στην επιθετική γραμμή. Ο Ζεσούς έως τώρα μετράει 63 γκολ σε 140 εμφανίσεις, με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, στην Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ