aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Γουλβς ανακοίνωσε τον Καβάμπα

Λίγες ώρες μετά την τεράστια νίκη της στο Όλντ Τράφορντ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γουλβς ανακοίνωσε την πρώτη της μετεγγραφική κίνηση του Ιανουαρίου αποκτώντας τον Χαγιάο Καβάμπε από την ελβετική Γκρασχόπερς.

Ο 26χρονος Ιάπωνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με τους «λύκους», ωστόσο θα επιστρέψει στην Ελβετία για να ολοκληρώσει την σεζόν με την Γκρασχόπερς προτού ενταχθεί στο δυναμικό του αγγλικού συλλόγου.

Ο Καβάμπε ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2013 και έκανε το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη μόλις πέρσι για λογαριασμό της Γκρασχόπερς, με την οποία μετράει 4 γκολ και 3 ασίστ τη φετινή σεζόν.

«Ο Χαγιάο είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούσαμε πολύ καιρό και τα πάει πάρα πολύ καλά, ειδικά φέτος. Είναι ένας επιθετικός μέσος, με μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι του, ενώ έχει και μεγάλη ποιότητα. Έλαμψε στην Γκρασχόπερς και είναι ο κυριότερος λόγος που τα πάνε τόσο καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Γουλβς, Σκοτ Σέλαρς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ