aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Γιουνάιτεντ συζητάει με τον Βαλβέρδε για να αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός

Η Γιουνάιτεντ συζητάει με τον Βαλβέρδε για να αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε ως υπηρεσιακού τεχνικού, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα είναι σε συζητήσεις με τον Τζον Μούρτοχ, τον αθλητικό διευθυντή των κόκκινων διαβόλων, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα.

Ένας από τους λόγους που προκρίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση είναι γιατί ο “Τσινγκούρι” έχει διαχειριστεί στο παρελθόν τον Λιονέλ Μέσι, επομένως δεν θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Παρόλο που το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βαλβέρδε προορίζεται για υπηρεσιακός τεχνικός, οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει και για τις συζητήσεις για ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να αποκτήσει η ομάδα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Τζέιμι Τζάκσον του Guardian, η συγκεκριμένη περίπτωση θα προκριθεί μόνο αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο ή τον Μπρένταν Ρότζερς, το όνομα του οποίου επίσης παίζει για τον πάγκο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ