aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Η Άρσεναλ πλήρωσε 8 εκατ. λίρες για να λύσει το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ»

«Η Άρσεναλ πλήρωσε 8 εκατ. λίρες για να λύσει το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ»

Μετά από πολλές δυσκολίες, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ανακοινώθηκε ως παίκτης της Μπαρτσελόνα το πρωί της Τετάρτης, έχοντας ήδη ξεκινήσει προπονήσεις από την προηγούμενη μέρα (01/02).

Από την πλευρά του, ο Γκαμπονέζος επιθετικός δεν ξέχασε την Άρσεναλ και τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν μαζί, στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω των social media.

Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» βγήκαν ζημιωμένοι από αυτή τη μετακίνηση καθώς όχι μόνο δεν πήραν χρήματα για τη μετεγγραφή του 32χρονου επιθετικού στους «μπλαουγκράνα» αλλά αναγκάστηκαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να «ξεφορτωθούν» το μισθό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», η Άρσεναλ αναγκάστηκε να πληρώσει 8 εκατ. λίρες για να αποδεσμεύσει τον Ομπαμεγιάνγκ και να καταφέρει εκείνος να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στη Βαρκελώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ