aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Άρσεναλ πληρώνει τον Οζίλ για να... φύγει

Η Άρσεναλ πληρώνει τον Οζίλ για να… φύγει

Είναι «κοινό μυστικό» πως ο Μεσούτ Οζίλ αποτελεί «ξένο σώμα» για την Άρσεναλ, ενώ ένας από τους πιθανότερους προορισμούς του, είναι η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ.

Η συγκεκριμένη ομάδα, τυγχάνει της εύνοιας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Οζίλ. Βέβαια, η Μπασακσεχίρ και το τουρκικό πρωτάθλημα δεν είναι το ιδανικό για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο για μερικά χρόνια.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Και δεδομένου ότι ο Οζίλ, που επισήμως παραμένει τραυματίας, εισπράττει ετησίως περίπου 18,5 εκατομμύρια ευρώ, οι διοικούντες την Άρσεναλ, φέρονται αποφασισμένοι να διαπραγματευθούν με την πλευρά του παίκτη και να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Γερμανό, προκειμένου να αποδεσμευθεί άμεσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ