aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ απολαυστική ατάκα του Κλοπ για τα αποδυτήρια της Νάπολι

Η απολαυστική ατάκα του Κλοπ για τα αποδυτήρια της Νάπολι

Ο Κάρλο Αντσελότι εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στους τοπικούς φορείς της πόλης της Νάπολης για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα αποδυτήρια του “Σαν Πάολο” και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο γήπεδο που αγωνίζεται η Νάπολι.

Κάπως έτσι, αυτό το ερώτημα τέθηκε και στον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Νάπολι στην Ιταλία για την πρεμιέρα του Champions League την ερχόμενη εβδομάδα, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης να εκφράζει την ελπίδα του για να έχουν τουλάχιστον ντους οι παίκτες του!

«Άκουσα διάφορα πράγματα, είδα τις φωτογραφίες, αλλά δεν έχω το live streaming. Δεν ξέρω, μακάρι οι φωτογραφίες να είναι από τον περασμένο Μάιο. Είμαι αισιόδοξος, έχω εμπιστοσύνη στην UEFA και ελπίζω να διευθετηθούν τα πράγματα ώστε να έχουμε ένα ντους και ένα μέρος για να αλλάξουμε», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός (παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος με την Νιούκαστλ).

Και συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που υπάρχει ο αγωνιστικός χώρος, τα υπόλοιπα θα πάνε καλά, θα είμαστε σε θέση να παίξουμε. Από κάποιες φωτογραφίες που είδαμε, δεν μου φαίνονταν καλά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν δημιουργούμε ένα ζήτημα μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά είναι, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε στην Νάπολη και να αποδεχτούμε την κατάσταση που θα βρούμε, έχοντας στο μυαλό μας να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Σημειώνεται πως Λίβερπουλ και Νάπολι είχαν βρεθεί και πέρυσι στον ίδιο όμιλο του Champions League, μαζί με Παρί Σεν Ζερμέν και Ερυθρό Αστέρα, ενώ φέτος έχουν μαζί τους Ζάλτσμπουργκ και Γκενκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ