aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ… άλλη Σαουθάμπτον είναι στα προημιτελικά του Κυπέλλου! (vid)

Η… άλλη Σαουθάμπτον είναι στα προημιτελικά του Κυπέλλου! (vid)

Συνεχίζοντας σαν άλλος… Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ, η Σαουθάμπτον άφησε ξανά στην άκρη το τραγικό πρόσωπό της στην Premier League και εμφανίζοντας το εξαιρετικό του Κυπέλλου, νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Γουλβς και είναι στους «8» του FA Cup!

Οι «άγιοι», που μετρούν πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα -μεταξύ των οποίων και η «εννιάρα» από τη Γιουνάιτεντ- και μόλις μία νίκη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (1-3-6), είχαν να πανηγυρίσουν, και πάλι στο Κύπελλο, από τη μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ, στην προηγούμενη φάση!

Τα γκολ των Ντάνι Ίνγκς, στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (49′), και Στούαρτ Άρμστρονγκ, στο 90′ (τραγικό λάθος του γκολκίπερ της Γουλβς), έδωσαν τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ, που έγινε η 7η ομάδα που εξασφάλισε το «εισιτήριο».

Tα αποτελέσματα της φάσης των «16» στο Κύπελλο Αγγλίας:

Μπέρνλι-Μπόρνμουθ 0-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 1-0 παρ.

Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπρίστολ Σίτι 1-0

Λέστερ-Μπράιτον 1-0

Έβερτον-Τότεναμ 5-4 παρ. (4-4 κ.α.)

Γουλβς-Σαουθάμπτον 0-2

Μπάρνσλεϊ-Τσέλσι 22:00


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ