aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Η αδερφή του Σάλα ικετεύει μέσω Twitter για να συνεχιστούν οι έρευνες

Η αδερφή του Σάλα ικετεύει μέσω Twitter για να συνεχιστούν οι έρευνες

Η αδερφή του Εμιλιάνο Σάλα, Ρομίνα, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα της μέσω video, ζήτησε απ’ όλους να τη στηρίξουν στην προσπάθεια που κάνει ώστε να μην σταματήσουν οι έρευνες διάσωσης του του 28χρονου Αργεντινού.

Με ένα βίντεο στο twitter η Ρομίνα Σάλα, αδερφή του Εμιλιάνο Σάλα που συνεχίζει να αγνοείται, συγκλονίζει και ζητάει απ’ όλο τον κόσμο να την βοηθήσει ώστε να μην σταματήσουν οι έρευνες για την εύρεση του αδερφού της. Όπως τονίζει μάλιστα η ίδια θεωρεί πως ο 28χρονος Αργεντινός είναι ακόμα ζωντανός και ζητάει απ’ όλο τον κόσμο να της δώσει δύναμη.

Διαβάστε επίσης: H πτήση του Εμιλιάνο Σάλα ήταν καταδικασμένη!

Το μήνυμα της αναφέρει: «Για σας, είμαι η Ρομίνα Σάλα, η αδερφή του Εμιλιάνο, ζητάω απ’ όλους να βοηθήσετε, είτε με ένα tweet, είτε με μια φωτογραφία ζητώντας να συνεχιστούν οι έρευνες. Πρέπει να τον βρούμε. Στείλτε μου δύναμη σας παρακαλώ. Βοηθήστε με, είναι ζωντανός. Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ