aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEH Σίτι προσλαμβάνει κορυφαίο δικηγόρο με απολαβές Ντε Μπρόινε για την υπόθεση των οικονομικών παραβάσεων!

H Σίτι προσλαμβάνει κορυφαίο δικηγόρο με απολαβές Ντε Μπρόινε για την υπόθεση των οικονομικών παραβάσεων!

Ο Λόρδος Pannick KC του Blackstone Chambers πρόκειται να υπερασπιστεί ξανά την Μάντσεστερ Σίτι, αφού η Premier League απήγγειλε περισσότερες από 100 κατηγορίες εναντίον της ποδοσφαιρικής ομάδας χθες.

Ο πιθανότατα κορυφαίος νομικός της Βρετανίας, προσφάτως έχει εκπροσωπήσει τον Μπόρις Τζόνσον στην έρευνα του Partygate και τη δράση κατά της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου στην υπόθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την παράταση του κοινοβουλίου.

Μάλιστα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον συνάδελφό του στη Blackstone Chambers, Adam Lewis KC, σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο… ακριβές μάχες αθλητικού δικαίου στην ιστορία.

Ο Λόρδος Pannick KC χρεώνει από 5 ως 10 χιλ. λίρες την ώρα, ενώ υπολογίζεται πως ημερησίως από την Μάντσεστερ Σίτι θα λαμβάνει ένα ποσό κοντά στις 80 χιλ. λίρες την ημέρα και κοντά στις 400 χιλ. λίρες την εβδομάδα! Ένα ποσό που είναι… παρόμοιο με αυτό του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές των «σίτιζενς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ