aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH Premier League ζητά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα!

H Premier League ζητά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα!

Η Premier League προέτρεψε την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας να παραμείνει αφοσιωμένη στα σχέδιά της για ελεγχόμενη επιστροφή των φιλάθλων από την 1η Οκτωβρίου.

«Οι σύλλογοι επιβεβαίωσαν ότι η συνεχιζόμενη απώλεια εσόδων έχει σημαντικό αντίκτυπο σε ολόκληρο το πρωτάθλημα καθώς και στην πυραμίδα του ποδοσφαίρου και στις τοπικές και εθνικές οικονομίες. Λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας που θα θέσει η Premier League σε συνεργασία με τις αρμόδιες δημόσιες αρχές, το πρωτάθλημα και τους συλλόγους, καλούμε την κυβέρνηση να παραμείνει δεσμευμένη στην ημερομηνία της 1ης Οκτωβρίου για την ελεγχόμενη επιστροφή των οπαδών σε αθλητικούς χώρους» τονίζει η Premier League που επιθυμεί να δει άμεσα κόσμο στις εξέδρες. Η Premier League είχε τονίσει ότι οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν απώλειες έως και 700 εκατομμύρια λίρες εάν οι αγώνες συνεχίσουν να διεξάγονται χωρίς θεατές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ