aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEH Γιουνάιτεντ γλίτωσε από τη Φούλαμ και έφυγε για ημιτελικά! (vid)

H Γιουνάιτεντ γλίτωσε από τη Φούλαμ και έφυγε για ημιτελικά! (vid)

Της έβγαλε το λάδι η Φούλαμ, αλλά… γλίτωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Παρότι ο Μίτροβιτς πάγωσε το «Ολντ Τράφορντ», οι φιλοξενούμενοι δεν άντεξαν στην τελική ευθεία του αγώνα και με ανατροπή επικράτησαν 3-1 για να προκριθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μάλιστα, η Φούλαμ είδε σε μια φάση να της αποβάλλονται δύο παίκτες, να δίνεται πέναλτι στη Γιουνάιτεντ και να αποβάλλεται και ο Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο των «κότατζερς». Φουλ για ντέρμπι του Μάντσεστερ στον τελικό του FA Cup, με τους «κόκκινους διαβόλους» να αντιμετωπίζουν την Μπράιτον στην τετράδα και στο φινάλε τη Σίτι, αν προκριθούν!

Φουλ ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν και καλύτερη όλων αυτή στο 3’ για τη Φούλαμ με τον Ντιοπ που έβγαλε ο Ντε Χέα! Γενικότερα, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα με εξαιρετική τακτική δεν άφηνε χώρους στους αντιπάλους τους και μάλιστα χτύπησαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Μίτροβιτς για το 1-0 στο 51’. Ένα τέταρτο αργότερα δε, ο Σέρβος στράικερ με γυριστή κεφαλιά λίγο έλειψε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Αυτή η φάση έδειξε να ξυπνάει τους γηπεδούχους που πήραν μέτρα στο γήπεδο, πίεσαν και απέκτησαν άμεσα… πλεονέκτημα. Διότι ο Γουίλιαν έκανε χέρι πάνω στη γραμμή στο τελείωμα του Σάντσο, με τον διαιτητή να αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή της Φούλαμ στο 71’. Δεν ήταν ο μοναδικός που είδε την κόκκινη κάρτα, όμως, αφού ο Μίτροβιτς έσπρωξε τον ρέφερι, ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια είδε και ο Μάρκο Σίλβα!

Ο Φερνάντες στο 75’ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα, ενώ στα… καπάκια ο Ζάμπιτσερ υπέγραψε την ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους». Ο Φερνάντες στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η κλήρωση των ημιτελικών:
Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ