aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓράφουν για συμβόλαιο 6 εκατ. ευρώ στον Μανωλά από τη Γιουνάιτεντ!

Γράφουν για συμβόλαιο 6 εκατ. ευρώ στον Μανωλά από τη Γιουνάιτεντ!

Έτοιμη να… απασφαλίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κώστα Μανωλά, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για επαφές με τον ατζέντη του παίκτη και… βασιλικό συμβόλαιο στον Έλληνα άσο.

Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ φαίνεται ότι βρίσκεται στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας των «κόκκινων διαβόλων». Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει… όργιο φημών ότι η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταβάλλει τη ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ στη Ρόμα για να κάνει τον Μανωλά δικό της, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και η -συνήθως έγκυρη- «Gazzetta dello Sport».

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει επαφές με τον Μίνο Ραϊόλα που εσχάτως ανέλαβε την εκπροσώπηση του διεθνούς άσου, στον οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο!  Στη Ιταλία πάντως επιμένουν ότι για τον Έλληνα αμυντικό «καραδοκεί» και η Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ