aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓουάιτ: Στο Top-10 των ακριβότερων μεταγραφών για την άμυνα

Γουάιτ: Στο Top-10 των ακριβότερων μεταγραφών για την άμυνα

Ο Μπεν Γουάιτ με τα 50 εκατομμύρια λίρες που διέθεσε η Άρσεναλ για να τον κάνει δικό της, συμπεριλήφθηκε στις 10 ακριβότερες μεταγραφές όλων των εποχών σε ό,τι αφορά την άμυνα.

Ο Άγγλος αμυντικός που μπήκε… σφήνα στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα λόγω του τραυματισμού του Αλεξάντερ – Άρνολντ αλλά δεν έπαιξε καθόλου, θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο Λονδίνο και θ’ αγωνίζεται με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Η μεγάλη μεταγραφή ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Παρασκευής όταν οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την υπογραφή του συμβολαίου, με τα 53 εκατομμύρια λίρες να κατατάσσουν τον Μπεν Γουάιτ στην κορυφαία 10άδα των πιο ακριβών μεταγραφών που έχουν σημειωθεί στα χρονικά σε ό,τι αφορά αμυντικούς.

Βέβαια, αυτή την 10άδα τη συμπληρώνει ο Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι που η αλήθεια είναι ότι δεν έχει επιβεβαιώσει τα χρήματά του (52 εκατομμύρια λίρες πήρε η Μονακό από τους «πολίτες»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ