aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓονάτισε την Άρσεναλ και έκανε δώρο στη Σίτι η Έβερτον! (vid)

Γονάτισε την Άρσεναλ και έκανε δώρο στη Σίτι η Έβερτον! (vid)

Σπουδαία νίκη για Έβερτον στο ντεμπούτο του Ντάις. Οι «μπλε» αφόπλισαν την πρωτοπόρο Άρσεναλ και την οδήγησαν στη δεύτερη ήττα της στη σεζόν, επικρατώντας 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» και έκαναν δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι που παραμονεύει.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήταν εντελώς… Μπέρνλι, αφού οι πρώην παίκτες του 51χρονου τεχνικού στους «clarets», ΜακΝίλ και Ταρκόφσκι συνεργάστηκαν με τον πρώτο να εκτελεί κόρνερ και τον δεύτερο να πιάνει κεφαλιά στο 60’., στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Με τον τρόπο που αρέσκεται να «χτυπάει» ο Ντάις, από… αέρος.

Στο +5 από τους «Πολίτες» οι «κανονιέρηδες», ενώ πλέον έχουν τα ίδια παιχνίδια με την πρωταθλήτρια, η οποία αγωνίζεται την Κυριακή κόντρα στην Τότεναμ εκτός έδρας. Η ομάδα του Αρτέτα έχασε για πρώτη φορά στην Premier League από τις 4 Σεπτεμβρίου, όταν και είχαν ηττηθεί με 3-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Έβερτον επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα από τις 22/10, όταν και είχε επικρατήσει 3-0 της Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Ντάις με τρομερό πρέσινγκ και μεγάλο πάθος στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να βραχυκυκλώσει την Άρσεναλ, η οποία έκανε πιθανότατα το χειρότερο παιχνίδι της για φέτος στη διοργάνωση. Απείλησε ελάχιστα τον Πίκφορντ, με τον Αρτέτα να ρίχνει στη «μάχη» Ζορζίνιο και Τσοσάρ δευτερόλεπτα πριν το 1-0, αλλά και πάλι δεν είδε μεγάλη βελτίωση για την ομάδα του που δικαίως δεν έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ