aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Γκριζμάν και Ρόις θέλει η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ μπορεί να μην κάνει κάποια τρομερή μεταγραφική κίνηση την περίοδο του Ιανουαρίου, όμως ήδη είναι σε διαδικασία αναζήτησης παικτών που θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά «κανονιέρηδων».

Ο λόγος είναι, ότι ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή των Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Οζίλ στην ομάδα, με αποτέλεσμα ήδη να εξετάζονται πιθανοί αντικαταστάτες τους.

Ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, γνωρίζει, ότι όσο οι διαπραγματεύσεις χρονοτριβούν, τόσο οι παίκτες είναι σε πλεονεκτική θέση και μπορούν να… πιέσουν με τον τρόπο τους ώστε να φτάσουν απλά ως τη λήξη του συμβολαίου τους και να μείνουν ελεύθεροι.

Η «ιστορία» δεν είναι με τον μέρος των «κανονιέρηδων», καθώς πολλές φορές έχουν χάσει παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια ήταν στον τελευταίο χρόνο, όπως ο Σαμίρ Νασρί και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Για το λόγο αυτό, ήδη ο Βενγκέρ εξετάζει τις περιπτώσεις των Αντουάν Γκριζμάν και Μάρκο Ρόις. Ο λόγος είναι, ότι οι Οζίλ και Σάντσες ζητούν πάνω από 200 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα ως αμοιβή, για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και στο στρατόπεδο της Άρσεναλ θεωρούν, ότι χρησιμοποιούν τις διαπραγματεύσεις αυτές, ώστε να κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες εκτός «Νησιού» να ασχοληθούν με την περίπτωσή τους.

Από τους δύο, ο Οζίλ είναι πιο πιθανό να ανανεώσει με την Άρσεναλ, παραμένοντας στο «Έμιρεϊτς». Ο 28χρονος λαμβάνει 140 χιλιάδες λίρες τη βδομάδα, με τον γενικό διευθυντή της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδη να είναι της άποψης, ότι η ομάδα δεν μπορεί να δώσει πολλά παραπάνω χρήματα στην παρούσα φάση.

Ο Σάντσες από τη μεριά του, που εισπράττει 135 χιλιάδες λίρες τη βδομάδα, φέρεται να έχει στα χέρια του προσφορά από ομάδα της Κίνας αξίας 400 χιλιάδων λιρών τη βδομάδα ενώ δεν αφήνει αδιάφορους και συλλόγους όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Γιουβέντους και η Μπάγερν Μονάχου.

Οι διοικούντες την Άρσεναλ πιστεύουν, ότι ο παίκτης σκοπεύει να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι, σε μια περίοδο που ο Βενγκέρ νιώθει έτοιμος να… απογειώσει το σύλλογο, καθώς δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα όπως τα προηγούμενα χρόνια, όταν το μπάτζετ είχε μειωθεί αισθητά προς χάριν της αποπληρωμής του νέου γηπέδου της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ