aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκρέμισε το σερί της... πελάτισσας Τότεναμ και χαμογέλασε ξανά η Τσέλσι (vid)

Γκρέμισε το σερί της… πελάτισσας Τότεναμ και χαμογέλασε ξανά η Τσέλσι (vid)

Την έχει πιάσει… πελάτισσα την Τότεναμ η Τσέλσι, που μετά τις δύο νίκες στο Carabao Cup, επιβλήθηκε ξανά, 2-0, της ομάδας του Αντόνιο Κόντε και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττας στο πρωτάθλημα μετά τις 30 Οκτωβρίου.

Οι «μπλε» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος όμως παρότι δημιούργησαν μπόλικες επιθετικές προϋποθέσεις, η μπάλα δεν πήγαινε μέσα.

Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 40’, όταν ο Κέιν σκόραρε μέσα από την περιοχή μετά από μπαλιά του Σεσενιόν. Ωστόσο, το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν χρήσης VAR για επιθετικό φάουλ του Άγγλου φορ στον Τιάγκο Σίλβα.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η Τσέλσι στο πρώτο μέρος, το έκανε πολύ γρήγορα στο δεύτερο.

Στο 47’, ένα καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Ζιγιέκ στο «γάμα» της εστίας του Γιορίς έφερε το 1-0, με τον Σίλβα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά οκτώ λεπτά αργότερα.

Αντίδραση από μεριάς Τότεναμ δεν υπήρξε, με μία κεφαλιά του Κέιν στο 86’ να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον Κέπα και τους πρωταθλητές Ευρώπης να πανηγυρίζουν τελικά την πρώτη τους νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Ήταν, δε, η πέμπτη σερί σε ματς με τον συγκεκριμένο αντίπαλο…


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ