aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρντιόλα: «Ο Ντε Μπρούινε είναι μαχητής, έχει κάτι μοναδικό στον κόσμο»

Γκουαρντιόλα: «Ο Ντε Μπρούινε είναι μαχητής, έχει κάτι μοναδικό στον κόσμο»

Το εγκώμιο του Κέβιν Ντε Μπρούινε, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα έπλεξε με δηλώσεις που έκανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρούινε, επιστρέφει στον καλό του εαυτό, αφού δυσκολεύτηκε να αναρρώσει από τραυματισμούς και την COVID-19 νωρίτερα στη σεζόν, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ντε Μπρούινε υπέστη διπλό κάταγμα στο πρόσωπο στον τελικό του Champions League της περασμένης σεζόν και στη συνέχεια τραυμάτισε τον αστράγαλό του στο Euro 2020.

Επέστρεψε από τον προκριματικό του Βελγίου με την Ουαλία τον Νοέμβριο θετικός στην COVID-19 και είπε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι αισθανόταν ακόμα τις επακόλουθες επιπτώσεις του ιού.

Ωστόσο, ο Βέλγος ξεκίνησε τα τρία τελευταία παιχνίδια της Σίτι και σημείωσε τρία γκολ.

«Όταν είναι σε φόρμα, έχει κάτι μοναδικό στον κόσμο. Ο Κέβιν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους την Τρίτη και συνέχισε: «Δυσκολεύτηκε στην αρχή της σεζόν και τώρα είναι πολύ, πολύ καλύτερος. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι με τη Λιντς ενώ ήταν πολύ καλός και με τη Λέστερ σε όλο το παιχνίδι. Είναι ένας μαχητής και ένας παίκτης που δημιουργεί γκολ και ασίστ».

Ο Γκουαρντιόλα, η ομάδα του οποίου βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, είπε ότι η ένταση του προγράμματος και η ποιότητα των αντιπάλων έχουν κάνει τον τίτλο της Premiership τόσο δύσκολο να κατακτηθεί.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε παιχνίδια στις 29 Δεκεμβρίου (Μπρέντφορντ) και την 1η Ιανουαρίου (Άρσεναλ), δύο εκτός έδρας αγώνες με απολύτως δύσκολους, σκληρούς αντιπάλους. Η Premier League είναι έτσι», είπε ο Γκουαρντιόλα και κατέληξε: «Γι’ αυτό είναι η πιο ικανοποιητική διοργάνωση αν καταφέρεις να πάρεις τον τίτλο. Παίζεις ενάντια σε όλες τις μεγάλες ομάδες σε διαφορετικές συνθήκες και πρέπει να βρεις λύσεις. Τα επόμενα δύο παιχνίδια δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ