aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρντιόλα: «Η αντιπαλότητα με τη Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη στην καριέρα μου»

Γκουαρντιόλα: «Η αντιπαλότητα με τη Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη στην καριέρα μου»

Ο Γκουαρντιόλα είχε αξέχαστες… κόντρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο, όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα, και την Ντόρτμουντ του Κλοπ, όταν ήταν στην Μπάγερν, αλλά επέλεξε τη Λίβερπουλ ως τον πιο σκληρό αντίπαλό του.

«Όταν αποσυρθώ και παίζω γκολφ, θα θυμάμαι ότι η μεγαλύτερη αντιπαλότητα ήταν αυτή με τη Λίβερπουλ. Όταν φτάνεις 100 βαθμούς και 98 βαθμούς, χρειάζεσαι κάποιον να πιέσει από πίσω» είπε ο Γκουαρντιόλα, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους.

«Τα μεγαλύτερα εύσημα που δίνω είναι η συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια. Και οι δύο ομάδες το κάνουν τέσσερα ή πέντε χρόνια. Γι’ αυτό (Ρότζερ) Φέντερερ, (Ράφα) Ναδάλ και (Νόβακ) Τζόκοβιτς βρίσκονται στην κορυφή για τόσο καιρό. Φτάνοντας σε αυτά τα στάδια για να κατακτήσουμε τίτλους, προσπαθούμε να το κάνουμε» πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής, μιλώντας κα αυτός, όπως και ο Κλοπ, για τους κορυφαίους «αστέρες» του τένις.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι σέβεται πολύ τον Κλοπ, λέγοντας ότι θα προσκαλούσε τον Γερμανό να πιει ένα ποτήρι κρασί μαζί του. «Αν νικήσουμε, θα μου άρεσε. Ο Γιούργκεν κάνει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καλύτερο μέρος για να ζεις. Προσπαθώ να έχω καλή σχέση με όλους τους προπονητές. Μιλήσαμε στη Γερμανία για τον τρόπο που παίζουν οι ομάδες του. Είναι καλό παιδί, δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του» συμπλήρωσε.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι δεν θα έπαιζε ποτέ για ισοπαλία στη ζωή του, αλλά παραδέχτηκε πως δεν είναι σίγουρος ότι μια νίκη θα καθιστούσε τη Σίτι φαβορί για τον τίτλο.

«Θα είναι ένα τεράστια σημαντικό “τρίποντο”, αλλά απομένουν επτά παιχνίδια, 21 βαθμοί, και πολλά πράγματα που αφορούν το Champions League και το Κύπελλο Αγγλίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ