aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρδιόλα: «Ύποπτο να σε κολακεύουν αυτή την εποχή στο ποδόσφαιρο»

Γκουαρδιόλα: «Ύποπτο να σε κολακεύουν αυτή την εποχή στο ποδόσφαιρο»

Ο Καταλανός προπονητής αντιλαμβάνεται την τρομερή πίεση που έχει ασκηθεί σ’ εκείνον και τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα. Εκεί, όλοι… περιμένουν τον Τζέραρντ να κάνει τεράστια ζημιά στη Σίτι και να στέψει την Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Αγγλίας, εφόσον φυσικά οι «κόκκινοι» πάρουν τη νίκη κόντρα στην Γουλβς.

Μιλώντας ενόψει του μεγάλου φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ και ακούγοντας φιλοφρονήσεις από τον δημοσιογράφο που είχε απέναντί του, ο Πεπ τόνισε:

«Δηλαδή οι άλλοι προπονητές δεν έχουν τρομερές ιδέες και τακτικές; Το να σε κολακεύουν στο ποδόσφαιρο, είναι ύποπτο…

Δεν πιστεύω όσα μου λέτε κι εσείς οι δημοσιογράφοι. Πίσω από εμάς, είναι οι παίκτες, το ταλέντο, η ποιότητα, η προσπάθεια. Όλοι προσπαθούμε να ακολουθούμε μια συγκεκριμένα ιδέα.

Έχω συναντήσει κι άλλους εξαιρετικούς προπονητές στην Championship και στην Premier League, όμως δεν έχουν τόσο καλούς ποδοσφαιριστές…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ