aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρδιόλα VS Κόντε, πράξη 5η: «Μισούν» τις ισοπαλίες, κοντράρονται ξανά με φόντο το… πρωτάθλημα

Γκουαρδιόλα VS Κόντε, πράξη 5η: «Μισούν» τις ισοπαλίες, κοντράρονται ξανά με φόντο το… πρωτάθλημα

Για 5η φορά στην καριέρα τους αναμένεται να τεθούν αντιμέτωποι ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Αντόνιο Κόντε, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Τότεναμ στο «Έτιχαντ», στο μεγαλύτερο ματς τη 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «πολίτες» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με το 5-0 επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League να αναδεικνύει πλήρως την φόρμα στην οποία βρίσκονται, ενώ απέναντί τους είναι οι Λονδρέζοι, που για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ιταλού προπονητή βιώνουν μία ποδοσφαιρική κρίση.

Έχουν χάσει τρία συνεχόμενα ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος, πράγμα που γύρισε τον Κόντε… 13 χρόνια πίσω. Τότε άλλωστε ήταν και η τελευταία φορά που ο τέως προπονητής της Τσέλσι είχε γνωρίσει συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, πράγμα που πλέον βιώνει και στη νέα του ομάδα.

Όσον αφορά την συνάντηση… Πεπ και Κόντε, πρόκειται για την 5η φορά που οι δυο τους θα τεθούν και πάλι αντιμέτωποι! Μετρούν από δύο νίκες έκαστος, με τον προπονητή της Σίτι να κερδίζει τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με το ίδιο σκορ (1-0), ενώ στις δύο προηγούμενες η Τσέλσι είχε κερδίσει τους «πολίτες» με 2-1 και 3-1 αντίστοιχα σε «Στάμφορντ Μπριτζ» και «Έτιχαντ».

Μένει να δούμε αν η… παράδοση θα επιβεβαιωθεί και πάλι και αν η απουσία… ισοπαλίας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις θα συνεχιστεί. Από τη μία έχουμε την φόρμα του Πεπ και από την άλλη το πείσμα του Ιταλού. Όλα αυτά με φόντο το πρωτάθλημα.

Διότι αν η Τότεναμ κάνει «διπλό» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ επιβεβαιώσει την καλή παράδοση που την διέπει με τη Νόριτς (6 νίκες σε 9 ματς στην εποχή της Premier League), τότε η συζήτηση για τον τίτλο διαφοροποιείται ξανά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ