aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρδιόλα: «Θα αποφασίσουμε ξανά μαζί για νέο συμβόλαιο»

Γκουαρδιόλα: «Θα αποφασίσουμε ξανά μαζί για νέο συμβόλαιο»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να φερθεί σωστά και με ειλικρίνεια προς την Μάντσεστερ Σίτι όταν ξανασυζητήσουν για ένα νέο συμβόλαιο και ξεκαθάρισε πως η απόφαση θα παρθεί από κοινού για το καλό της ομάδας.

Στον 6ο του χρόνο στον πάγκο των «πολιτών» ο Πεπ ευελπιστεί να κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα της θητείας του στο κλαμπ του Μάντσεστερ και ασφαλώς έχει μετρήσει 4 League Cups και ένα Κύπελλο, ενώ, το απωθημένο του ευρωπαϊκού τροπαίου παραμένει.

Το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και αναφορικά με τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον της καριέρας του αλλά και την παρουσία του στη Σίτι τα επόμενα χρόνια, ο Καταλανός προπονητής σχολίασε: «Μου έχει δώσει τα πάντα αυτός ο σύλλογος και δεν θέλω να τον προδώσω ή να κάνω κάτι που θα φανεί κακό. Θα ήταν πολύ άσχημο από μέρους μου.

Μαζί πήραμε τις αποφάσεις και τις προηγούμενες φορές που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο, μαζί θα το κάνουμε και τώρα όταν έρθει η στιγμή. Εξαρτάται από το πως νιώθει το κλαμπ για εμένα και εγώ για την ομάδα. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται τόσο πολύ το μέλλον όταν υπάρχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι μακριά…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ