aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρδιόλα: «Παίκτες και προπονητές χρειάζεται να κάνουν απεργία!»

Γκουαρδιόλα: «Παίκτες και προπονητές χρειάζεται να κάνουν απεργία!»

Όλες οι αναβολές που συμβαίνουν στην Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να προστεθούν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως το πρόγραμμα θα γίνεται όλο και πιο επιβαρυμένο για τις ομάδες, χωρίς περιθώρια για ξεκούραση.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα που έχει τονίσει αρκετές φορές πως το πρόγραμμα που έχει διαμορφώσει η Λίγκα θέτει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών, έκανε έκκληση μέσα από τις δηλώσεις του για να προχωρήσουν όλοι οι παίκτες και οι προπονητές του πρωταθλήματος σε πράξεις και να κατέβουν σε «απεργία».

«Οι παίκτες και οι προπονητές, όλοι μαζί, χρειάζεται να κάνουν απεργία ή κάτι άλλο, γιατί οι λέξεις από μόνες τους δεν θα είναι αρκετές. Δεν πρόκειται να λυθεί επειδή η UEFA, η FIFA, η Πρέμιερ Λιγκ, τα τηλεοπτικά δίκτυα, η επιχείρηση είναι πιο σημαντική από την ευτυχία των ανθρώπων. Εδώ, όλοι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους.

Μιλάμε για την ευτυχία των παικτών, αλλά αυτή είναι η μόνη χώρα που δεν αποδέχεται πέντε αλλαγές. Έχουμε μόνο τρεις. Είναι πολύ καλύτερες οι πέντε αλλαγές, με την ποσότητα των παιχνιδιών που παίζουμε. Αλλά η Πρέμιερ Λιγκ και οι ομάδες αποφάσισαν όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ