aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρδιόλα για μετεγγραφές Τσέλσι: «Είναι τρελό, υπάρχουν κανονισμοί»

Γκουαρδιόλα για μετεγγραφές Τσέλσι: «Είναι τρελό, υπάρχουν κανονισμοί»

Χαμός έχει γίνει στην Αγγλία, με τις μετεγγραφές της Τσέλσι.

Η ομάδα του Λονδίνου έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού δαπάνησε περίπου 370 εκατ. ευρώ στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, αποκτώντας ένα… καράβι παίκτες όπως ο Φέλιξ, ο Έντσο Φερνάντες, ο Μπαντιασίλ, ο Μούντρικ και άλλοι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, μίας ομάδας που πολλάκις έχει κατακριθεί για τα μεγάλα ποσά που ξοδεύει, κλήθηκε να σχολιάσει τις κινήσεις της Τσέλσι και ήταν… «καυστικός».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καταλανός:

«Ξέρω τι θα γινόταν, εάν το έκανε η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό που λέω, είναι ότι βρισκόμαστε ανάμεσα στις 5-6 ομάδες της Premier League, όσον αφορά στις καθαρές δαπάνες και έχουμε κατακτήσει 11 τρόπαια και τέσσερις φορές τον τίτλο στην Premier League, μέσα σε πέντε χρόνια. Αυτό που έκανε η Τσέλσι, δεν με αφορά. Ξέρουμε τι κάνουμε εμείς. Η αγορά είναι… τρελή. Αυτό που κάνουν δεν με αφορά. Υπάρχουν κανονισμοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ