aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρδιόλα για Κόντε: «Είναι νικητής, η καριέρα του μιλά από μόνη της»

Γκουαρδιόλα για Κόντε: «Είναι νικητής, η καριέρα του μιλά από μόνη της»

Η Τότεναμ έκλεψε την παράσταση την Τρίτη (02/11) με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας της με τον Αντόνιο Κόντε μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και όπως ήταν λογικό ο Ιταλός τεχνικός έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στις περισσότερες ομάδες της Premier League.

Κάπως έτσι ήταν αναμενόμενο να γίνει και σχετική ερώτηση στον Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του Μάντσεστερ Σίτι – Μπριζ, με τον Καταλανό να καλωσορίζει με πολύ όμορφα λόγια τον Κόντε στο αγγλικό πρωτάθλημα, δύο χρόνια και κάτι μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Τσέλσι.

«Ο Κόντε είναι νικητής, είναι καλοδεχούμενος στην Premier League. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που είχε επιτυχία όπου και αν πήγε», τόνισε ο Γκουαρδιόλα, με τον Γουόκερ που ήταν δίπλα του στη συνέντευξη Τύπου να προσθέτει:

«Πιστεύω πως είναι ένας σπουδαίος προπονητής, τώρα πηγαίνει σε έναν σύλλογο που έχει αλλάξει αρκετούς προπονητές τα τελευταία χρόνια, του εύχομαι τα καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ