aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρδιόλα: «Γι’ αυτό ο Χάαλαντ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο του Μέσι»

Γκουαρδιόλα: «Γι’ αυτό ο Χάαλαντ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο του Μέσι»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τις τρομερές επιδόσεις του φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έχει ξεσηκώσει τον κόσμο, με πολλούς να αναρωτιούνται αν ανήκει πλέον στην ποδοσφαιρική «ελίτ» και να βάζουν το όνομα του στην ίδια συζήτηση με τον Λιονέλ Μέσι.

Κανείς δεν είναι πιο ειδικός για να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που είχε την τύχει να συνεργαστεί και με τους δύο. Ερωτηθείς λοιπόν, αν νιώθει την ίδια σιγουριά για το σκοράρισμα του Χάαλαντ, που ένιωθε και γι’ αυτό του Μέσι, ο Καταλανός έδωσε τη δική του ερμηνεία για την ειδοποιό διαφορά μεταξύ αυτών των δύο.

«Σίγουρα νιώθω σιγουριά, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ο Χάαλαντ χρειάζεται όλους τους συμπαίκτες του για να σκοράρει. Ο Μέσι είχε την ικανότητα να τα κάνει όλα μόνος του. Πραγματικά απίστευτο», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ