aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΓκουαρδιόλα: «Ανησυχώ, πρέπει να βελτιωθούμε για τον τελικό του Champions League»

Γκουαρδιόλα: «Ανησυχώ, πρέπει να βελτιωθούμε για τον τελικό του Champions League»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, δήλωσε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί ενόψει του τελικού του Champions League με την Τσέλσι (29/5), ύστερα από την χθεσινή ήττα 3-2 από την Μπράιτον.

Η Μπράιτον σκόραρε τρεις φορές στο β΄ μέρος και ανέτρεψε το εις βάρος 0-2, για να νικήσει τη Σίτι, η οποία είχε «χάσει» νωρίς (10΄) τον Κανσέλο με κόκκινη κάρτα.

Οι «σίτιζενς» θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου του πρωταθλήματος μετά τον αγώνα της Κυριακής με την Έβερτον, προτού αντιμετωπίσουν την Τσέλσι στις 29 Μαΐου στο Πόρτο.

«Έντεκα εναντίον 11 εναντίον της Μπράιτον είναι σκληρό, 11 έναντι 10 είναι δύσκολο, οπότε πρέπει να βελτιωθούμε για τον τελικό» δήλωσε ο Γκουαρδιόλα σε δημοσιογράφους.

«Δυστυχώς, μετά το 2-0 δεχθήκαμε ένα γκολ τόσο γρήγορα. Ήμασταν πιο κουρασμένοι και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε και δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Την Κυριακή, με τους φιλάθλους μας, θα πανηγυρίσουμε το τρόπαιο της Premier League και μετά θα πάμε για τον τελικό του Champions League. Ανησυχώ γιατί αυτός είναι ο τελικός του Champions League, γιατί ο αντίπαλος είναι τόσο σκληρός» συνέχισε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι ο Γκουντογκάν αντικαταστάθηκε στο β΄ μέρος για λόγους προφύλαξης.

«Οι γιατροί είναι αρκετά αισιόδοξοι, δεν ήθελα να ρισκάρω» πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ