aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΓκουαρδιόλα: «Αν πίστευα ότι είμαι απαραίτητος στην Μπαρτσελόνα, θα επέστρεφα»

Γκουαρδιόλα: «Αν πίστευα ότι είμαι απαραίτητος στην Μπαρτσελόνα, θα επέστρεφα»

Στα τέσσερα χρόνια στην Μπαρτσελόνα (2008-2012) ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε την κατάκτηση 14 τροπαίων, βάζοντας την υπογραφή του σε μία χρυσή εποχή για την ομάδα.

Πρόσφατα ο Ισπανός τεχνικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, με το νέο να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Παρότι όμως, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ο 51χρονος αποχώρησε από τη Βαρκελώνη μιλώντας στη Mundo Deportivo δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Καταλανούς.

Βέβαια, σημείωσε πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αισθανθεί πως η ομάδα τον έχει ανάγκη και η παρουσία του εκεί είναι απαραίτητη: «Δεν θα είναι καλό να καταλάβω ότι πρέπει να επιστρέψω, γιατί ο Πεπ έφυγε και η Μπαρτσελόνα συνέχισε να κερδίζει. Οπότε, δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι.

Αν πίστευα ότι ήμουν απαραίτητος, θα επέστρεφα. Υπάρχουν στάδια, υπάρχουν διαδικασίες και αν κάποια μέρα χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε, θα ξανασυναντηθούμε φυσικά», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα, που στη συνέχεια τόνισε ότι νιώθει άνετα στο Έτιχαντ: «Νιώθω πολύ καλά εκεί, πολύ άνετα, μου δίνουν τα πάντα και έχω πολύ καλούς φίλους κοντά. Για να συνεχίσεις πρέπει να έχεις πολύ καλούς παίκτες και όταν έχεις συνέχεια σε έναν σύλλογο, είναι επειδή οι από “πάνω” σού δίνουν μεγάλη υποστήριξη.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα, γιατί εδώ όλα είναι στην επιφάνεια, αν είμαι εδώ είναι επειδή η Μπαρτσελόνα μού έδωσε τα πάντα και δεν είναι αρκετό ποτέ το “ευχαριστώ”. Στη Σίτι νιώθω σαν στο σπίτι μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ